Experts de comunicació política i gestió pública es reuniran els propers 27 i 28 de gener a Barcelona en la primera edició del Congrés de Comunicació Política de Catalunya. El congrés tractarà sobre les estratègies de campanya i de govern, i es vehicularà a través de taules rodones amb el propòsit que els assistents puguin compartir coneixement.

Un total de 23 professionals de la comunicació política i empresarial intervindran en aquest primer congrés català de comunicació política. Destaquen, entre d’altres, Toni Aira, Antoni Gutiérrez Rubí, Àlex Terés, Saül Gordillo o Albert Sáez. Alguns dels temes que versaran les ponències seran la construcció del candidat, el poder de l’oratòria, les campanyes low-cost, la relació entre polítics i periodistes, i la utilització del 2.0, entre d’altres.

Com a activitat complementària de la trobada destaca el Beers&Politics, una iniciativa amb quatre anys de vida que pretén debatre de manera informal sobre l’actualitat política i comunicativa.

El congrés se celebrarà a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, i va dirigit a professionals de la comunicació política, partits, assessors, acadèmics, administracions i institucions, entre d’altres. El congrés està organitzat per dues professionals del sector, Àstrid Alemany i Maria Llorach, amb el suport de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques (SCCiEP).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram