Manel Ramon, president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya (FRLC), i Josep Grau, editor d’El Singular Digital, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual compartiran continguts i es comprometen a crear-ne de nous conjuntament.

Segons Ramon, aquest acord, com d’altres que hi pugui haver en el futur, segueix la línia “d’obrir l’activitat de la Federació a altres suports i a la realitat de les plataformes multimèdia”.

Per a Josep Grau, aquesta col·laboració significa “ampliar la presència dels continguts del diari, i la possibilitat de fer créixer les respectives plataformes de distribució de continguts”. Segons Grau, l’acord “convida a explorar àmbits de col·laboració amb l’objectiu de guanyar més visibilitat i presència”.

Conveni de la FRLC amb l’Iqua

Per altra banda, la Federació de Ràdios Locals ha signat un conveni amb l’Agència de Qualitat d’Internet (IQUA) per tal de garantir la confiança i la seguretat a la xarxa a través del segell de qualitat IQ.

L’acord l’han signat Manel Ramon i el director general d’Iqua, Alexandre Fernàndez. Aquest ha manifestat que el conveni és “un pas més per garantir que el ciutadà pot fer una navegació saludable per la xarxa”, i s’ha mostrat “molt satisfet” que la Federació s’hagi sumat al projecte d’aportar qualitat en la navegació per internet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram