Les emissores de la xarxa COMRàdio han acordat coordinar una estratègia de comunicació conjunta per defensar la ràdio pública local dels “atacs” de la patronal de la ràdio privada, després que enviés al Govern català un informe demanant el tancament de la COM i la limitació de les emissores municipals.

Per això, s’ha creat una comissió formada per representants d’emissores municipals (Ràdio Sabadell, Mataró Ràdio, Ràdio Calafell, Ràdio Esparraguera i Ràdio Arenys) que treballarà juntament amb COMRàdio en la defensa de la ràdio pública local.

La primera actuació conjunta es concretarà la Diada de Sant Jordi, quan les emissores que formen part de la xarxa COMRàdio aprofitaran la jornada per reivindicar el paper de la comunicació pública local com a “eina necessària i imprescindible per la pluralitat informativa i en defensa de la democràcia”.

Una altra de les iniciatives que impulsarà aquesta comissió és la realització de tertúlies supramunicipals per explicar el paper i la importància de la comunicació pública.

D’altra banda, el ple de l’ajuntament d’Arenys de Mar votarà a finals d’aquest mes d’abril el manifest aprovat el 24 de gener i ratificat la setmana passada per emissores municipals d’arreu de Catalunya de defensa i suport de la comunicació local. L’emissora local d’Arenys de Mar la degana de Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram