La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, ha negat les insinuacions que apuntaven que Manel Fuentes havia fitxat per Antena 3 per la manca de propostes per fer un programa la cadena pública. “Nosaltres vam treballar amb el Manel per fer un programa que, quan ja estàvem començant a parlar-ne, ell va decidir no tirar endavant”, va explicar Terribas el passat divendres durant la presentació de la nova temporada d’El convidat. Així doncs, segons la directora de TV3, “no és veritat” que no existís la possibilitat que Fuentes fes un programa a la cadena.

“Jo crec que la gent és lliure de treballar on més li atregui el projecte, i és evident que la proposta que li han fet li fa il·lusió, cosa que estic molt contenta perquè feia molt temps que perseguia fer tele”, va afegir sobre el fitxatge de Fuentes per presentar el concurs de famosos Tu cara me suena,.

Amb tot, Terribas va remarcar que TV3 ha de fer els programes que necessita la seva graella: “No som una televisió que faci els projectes en funció de les persones, sinó en funció dels continguts que creiem que hem de fer en cada moment, i això no sempre lliga amb les aspiracions dels professionals”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram