Aquest dimarts s’ha posat en marxa oficialment l’e-Periódico, un servei que permet la lectura de l’edició impresa del diari (i els seus suplements) en format digital en qualsevol dispositiu: ordinador, tauleta, mòbil. Aquest nou format, que portava en fase de proves des del febrer, suposa una reestructuració de l’oferta informativa d’El Periódico.

Per una banda hi ha l’edició impresa del diari, que es centra en continguts més elaborats que cerquen més profunditat. La versió digital d’aquesta és l’e-Periódico, també de pagament, amb el complement d’accés a contingut multimèdia, aplicacions especials i xarxes socials. I, finalment, el web, d’accés gratuït, que es concentra en la informació d’actualitat d’última hora. En definitiva, es tracta del mateix plantejament que, amb les respectives diferències, utilitzen l’Ara i El Mundo.

Avançament informatiu

En aquesta nova etapa, El Periódico assenyala que es “redoblarà” l’aposta pel periodisme de qualitat, per l’anàlisi i la participació dels lectors. A banda, l’ePeriódico oferirà (a partir del 14 de novembre) un avanç vespertí de l’edició de l’endemà.

El projecte,que es va iniciar amb l’arribada d’Enric Hernàndez a la direcció del diari, arrenca amb un preu de llançament de 2,99 euros per tres mesos. A banda, es pot aconseguir l’edició del dia per 0,79 euros, i contractar una subscripció de sis mesos per 59,99 euros, i una d’anual per 99,99. Per als subscriptors a l’edició impresa, l’e-Periódico és gratuït.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram