Comunicació 21

La continuïtat de ‘Thalassa’, en entredit

Les retallades poden acabar amb el veterà programa sobre el mar, que porta 23 anys en antena a la televisió pública. Després de la pausa estiuenca, Thalassa no estrenarà nova temporada i Televisió de Catalunya seguirà recorrent a la redifusió de programes antics.

El seu director, Pere Secorún, explica que la cadena ha decidit allargar les reemissions durant el darrer trimestre de l’any, les quals s’han de sumar als tres mesos que ja porta de redifusions. El contracte anual entre la productora Rumbo Sur i TVC va finalitzar al juny, però l’equip del programa ja havia començat a treballar en nous reportatges.

Amb tot, veient la retallada que patirà el 33 a partir de l’1 d’octubre (compartirà freqüència amb el Super3 i emetrà de 21.30 a 6 h), bé podria ser que Thalassa deixi d’emetre abans. Més difícil es fa de preveure si hi haurà nous programes al 2013: segons Secorún, la direcció de TV3 no els ho ha volgut dir “perquè no ho saben o perquè no volen”, informa El Punt Avui.

2 comentaris per a “La continuïtat de ‘Thalassa’, en entredit”

 1. Joan escrigué:

  Aquest és el problema de les productores paràsits. 23 anys fent un programa, i no han estat capaços de crear industria i poder sobreviure sense TV3. TVC ha de ser el motor de la indústria audiovisual, no la menjadora de les productores amigues. Prou de contractar empreses que tenen com a únic client a TVC. Això es pa per avui i gana per a demà.

  • Dani escrigué:

   Productores paràsits? si porten 23 anys es que tan malament no ho han fet, no? és una experiència molt valuosa, i no la podràs trobar tan facilment…i ells sabran els problemes que han tigut pel camí.
   Treballar per AAPP no es un camí de roses com es pensen alguns…
   Confio en que durant tants anys hauran fet amics a TV3, perfecte, lo contrari seria molt extrany, no?
   Però això no treu la qualitat del material…i si a sobre son amics, millor tu! ;-)
   Si ets una productora petita amb un client com aquest ja tens prou, pot ser no vols creixer i fer mes clients, etc…
   No tothom vol ser MediaPro!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
2014 Grup Comunicació 21
Qui som | Contactar | Publicitat | Avís legal