Després de dues setmanes en proves, aquest dimarts ha arrencat la programació regular d’Ona Mediterrània, la nova ràdio mallorquina i associativa que ve a omplir el buit deixat fa dos anys per Ona Mallorca, i que es pot escoltar al 98.0 de la FM i a través del seu web.

La nova emissora es presenta amb una graella de 21 programes, dels quals 18 són propis i tres en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local, on predomina la informació de proximitat i, especialment, els espais culturals. La programació s’anirà ampliant a mesura que incrementi el número de socis i, de la mateixa manera, es preveu arrencar un segon canal únicament musical.

Ona Mediterrània compta amb tres blocs informatius diaris de 20 minuts: a les 8, les 14 i les 19 h. A més, de 8.30 a 10 h, s’emet Sus Mallorca, programa d’actualitat realitzat pels serveis informatius i conduit pel director de l’emissora, Tomeu Martí.

A continuació, és l’hora d’Això fa Pep!, programa d’actualitat i entreteniment a càrrec de l’artista Pep Suasi (de 10 a 13 h), i de l’espai musical Micro, amb Celestí Oliver (de 13 a 14 h).

Ja entrada la tarda, de 16 a 17 h, és el moment d’Ona Sports, amb Damià Thomàs, Toni Florit i Magdalena Estelrich, al qual segueixen diferents espais segons el dia de la setmana, tant abans com després del tercer bloc informatiu. I de 21 a 22 h, és el torn d’un dels espais més emblemàtics en l’àmbit cultural balear, El crepuscle encén estels, amb Pere Estelrich, que fa gairebé un any va ser eliminat de la graella d’IB3 Ràdio.

Els tres programes de la Xarxa que emet Ona Mallorca, són: L’internauta, de Vicent Partal (dilluns, de 17 a 18 h); Estira la llengua, de Ràdio Andorra, amb Agustí Mas (dilluns, de 18 a 19 h), i El celobert, de Constantí Ràdio, amb Lluís Gavaldà (de dilluns a divendres, de 22 a 23 h).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram