Reestructuració organitzativa a Mediaset Espanya. El consell d’administració ha acordat designar Paolo Vasile conseller delegat únic, assumint també la gestió comercial. D’aquesta manera, el grup posa fi a la bicefàlia que imperava fins ara: Vasile com a conseller delegat de Mediaset (des de març de 1999), i Giuseppe Tringali a Publiespaña (des de 2001), primer com a conseller delegat i després com a president de la comercialitzadora.

Amb la reestructuració, Tringali ha estat nomenat vicepresident no executiu de Mediaset amb l’encàrrec de ser l’interlocutor amb els grans clients de l’empresa. Per la seva part, el conseller delegat de Publiespaña, Marcos Seniga, que va assumir el càrrec a principis de 2013, tornarà a Itàlia.

A partir d’ara, doncs, els directors generals Salvatore Chiriatti (Publiespaña); Francisco Alum (màrqueting i operacions de serveis de venda) i Giuseppe Silverstroni (iniciatives especials i nous productes), hauran de reportar a Paolo Vasile.

Amb aquesta mesura, el grup concentra en una única estructura la gestió dels continguts i la seva explotació comercial amb l’objectiu “d’optimitzar els processos i oferir als anunciants fórmules publicitàries cada cop més eficients”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram