Carlos Fuentes

Al setembre, Carlos Fuentes desembarcarà a 13tv per presentar-hi totes les tardes, en directe, Queremos escuchar. D’aquesta manera, el periodista i sacerdot franciscà torna a la televisió estatal, d’on va desaparèixer al febrer arran del tancament d’Intereconomía, on conduïa Queremos opinar.

En l’àmbit català, Fuentes no ha deixat de fer televisió: amb el tancament de Canal Català pel lloguer de les seves llicències d’El Punt Avui, el seu programa Catalunya opina a l’abril es va traslladar a Televisió de Badalona.

Temàtica social en clau positiva

Fuentes assegura que Queremos escuchar fugirà de qüestions polítiques i se centrarà en temes socials, amb un gran pes de la participació dels espectadors. “Un programa senzill, transparent, proper i obert que se centri en els tems que ja ningú tracta”, explica el veterà periodista, que va ser ordenat sacerdot franciscà al maig.

“És el moment d’escoltar-nos i preguntar-nos per què hem perdut els valors essencials, per què no som feliços”, apunta Carlos Fuentes. Així doncs, el programa, que s’emetrà des de Barcelona, pretén “ser més positiu i descobrir que podem ajudar-nos entre nosaltres a través de la reflexió, l’argumentació i el diàleg d’una forma amable, però sense perdre la credibilitat”, afegeix.

Fuentes se suma a altres recents fitxatges de 13tv per a la graella de la temporada que ve: Alfredo Urdaci per presentar els informatius del vespre; Enrique Marqués per a una tertúlia esportiva nocturna, i Felipe del Campo per a un carrousel dels partits de futbol els caps de setmana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram