8tv no renovarà el contracte amb Broadcaster, la productora de Josep Cuní, que venç al final de la present temporada, segons han confirmat diverses fonts a NacióDigital. La mesura obliga la cadena a buscar una solució per suplir la baixa del programa 8 al dia (era un dels dos pilars de la graella juntament amb Arucitys), així com els serveis informatius, també a càrrec de Broadcaster.

El contracte entre ambdues parts, segellat el 2011, està xifrat entre els 5 i els 6 milions d’euros, segons fonts del sector. Una quantitat considerable per a una televisió que acumula unes pèrdues de 29,5 milions des de 2009 (i sense comptar les de 2016), dels quals 26,44 milions s’han generat des de que s’emet 8 al dia.

La possibilitat que Cuní i el seu equip abandonessin la televisió de Godó cada cop ressonava amb més força darrerament. Fins i tot, el periodista ha sonat com a possible fitxatge per a la nova etapa de TVE Catalunya que es vol impulsar, però també s’ha especulat amb una tornada a TV3, on s’estan repensant de dalt a baix la graella i ja se sap que en la franja de la tarda no continuarà Divendres. Amb tot, Josep Cuní afirma a NacióDigital que anunciarà el seu futur al maig.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram