El consum de vídeos curts a les xarxes segueix creixent, especialment entre el públic més jove, que en molts casos ja no recorre a la televisió com a canal per buscar entreteniment. Per això, d’un temps ençà proliferen les plataformes amb continguts audiovisuals destinats a millenials generats per youtubers i artistes diversos.

La productora Minoria Absoluta no ha volgut quedar-se enrere i, conscient dels canvis d’hàbits de consum, ha volgut obrir el seu propi espai en aquest nínxol amb la posada en marxa d’una plataforma amb continguts pensats, escrits i produïts per ser consumits única i exclusivament a través d’internet i les xarxes socials: humor, sèries, documentals, animació, realitys, etc.

Batejat amb el nom d’En Minoria, vol ser una canal de comunicació per a nous formats i creadors en el camp de l’entreteniment. La plataforma compta amb finestres de Jair Domínguez, Oye Sherman, Burnin’ percebes, David Pareja, La Rubia, El Grupo, la sèrie d’animació Clito i el grup de trap català P.A.W.N. Gang.

“La indústria de la tele s’ha acostumat a fer de filtre. A decidir què ha d’agradar als espectadors. Nosaltres fem el contrari. Produïm coses que ens agraden i coses que no, i deixem que la gent decideixi”, apuntava el passat dimarts en la presentació del projecte Oriol Jara, director creatiu d’En Minoria.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram