A Televisió de Catalunya no va agradar gens l’article Una semana en la burbuja de TV3, d’Íñigo Domínguez, publicat a El País el 12 de novembre, on l’autor repassa els Telenotícies de set dies, a més d’espais com l’InfoK i Polònia.

El 17 de novembre, el director de TV3, Vicent Sanchis, va enviar una carta al director del diari, Antonio Caño, per requerir el dret a rectificació, ja que l’article incloïa fets “inexactes” que havien “causat perjudicis” a la cadena.

En la missiva, Sanchis dona tres dies a El País per publicar la rectificació amb una rellevància semblant a la de l’article de la polèmica. Un cop passats, i sense haver rebut ni rectificació ni resposta, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha decidit presentar una demanda al jutjat.

En la rectificació no publicada de l’article, Vicent Sanchis rebat amb dades i desmenteix la majoria d’acusacions de l’autor contra la cadena. “Qualsevol visionat dels informatius suposadament analitzats contradiu per complet les afirmacions publicades per El País”, rebla la rèplica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram