A partir de l’1 d’octubre, Manuel Mirat serà el conseller delegat d’El País i Prisa Noticias, i Andrés Cardó el de Prisa Radio. Substituiran José Luis Sainz, que des de fa dos anys és al capdavant d’ambdues divisions, i que a l’octubre assumirà el càrrec de conseller delegat del grup per la sortida de Fernando Abril-Martorell. D’aquesta manera, Prisa torna a separar el control executiu de les unitats de premsa i ràdio, com ja passava abans que Sainz els assumís tots dos.

Manuel Mirat es va incorporar a Prisa el 1997, on va assumir diferents funcions corporatives, entre elles la direcció financera. El 2004 va ser nomenat conseller delegat de Prisacom; el març del 2009 va assumir la direcció general d’operacions de Sogecable, i el desembre del mateix any va passar a director general de Canal+.

Per la seva part, Andrés Cardó és director general internacional de Prisa Radio des de fa dos anys. Es va incorporar a Prisa el 1990, a Santillana, i va posar en marxa les seus de Bolívia i Brasil. El 2002 va ser nomenat director general de l’editora Moderna i country manager de Prisa; el gener de 2010 va assumir la direcció de desenvolupament corporatiu, comercial i de màrqueting del grup, i més endavant la direcció general d’operacions. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram