El grup Sàpiens Publicacions ha posat a la venda aquesta setmana una nova capçalera, Experiències Descobrir, que incideix en propostes de turisme de proximitat a Catalunya. Elaborada pel mateix equip que la revista Descobrir Catalunya, dirigit per Joan Morales, té una periodicitat semestral, un tiratge e 20.000 exemplars i un cost de 5,95 euros.

En les 196 pàgines del primer número, corresponent al període tardor-hivern, Experiències Descobrir recull fins a 225 activitats relacionades amb el model de turisme de proximitat basat en la possibilitat de viure les experiències en primera persona, la majoria pensades per fer-les en un sol dia. Les propostes estan distribuïdes en sis àmbits: natura, gastronomia, cultura, rural, benestar i aventura. A més, l’edició impresa es complementa amb informació pràctica al portal descobrir.cat.

Guia de propostes en profunditat

La nova publicació aposta per una “informació precisa i completa” sobre els productes d’oci experiencials de Catalunya amb l’objectiu d’oferir “una oferta el més extensa possible a un tipus de públic exigent i que busca idees per omplir el seu temps d’oci”. Paral·lelament, es vol posar en valor els atractius turístics de Catalunya, especialment aquells menys coneguts de les comarques d’interior i del sud del país.

La pretensió no és elaborar únicament una guia, sinó una publicació pràctica que al mateix temps aprofundeixi en els temes proposats. Així, en cada número s’ofereixen reportatges sobre 15 experiències de les quals els periodistes i fotògrafs de la publicació en són testimonis.

Mentre que la revista mensual Descobrir Catalunya és de caire “més inspirador”, Experiències Descobrir busca esdevenir una guia de propostes concretes, “la revista de la gent que es mou”, segons apunta el seu lema.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram