El grup de comunicació multimèdia de Sant Cugat del Vallès ja disposa d’un consell consultiu i assessor. El nou òrgan de Cugat.cat està format per 14 membres proposats per la junta de portaveus de l’Ajuntament i té com a funció garantir la participació social en la gestió del mitjà de comunicació municipal.

En el consell hi ha un representant de cada grup municipal del consistori i un membre de l’EMD de Valldoreix, així com les entitats i grups socials més representatius de la ciutat.

En concret, hi ha representants de les associacions de veïns presents als consells de barri, les associacions de comerciants i d’empresaris, els sindicats, els consells sectorials de Cultura i Esports i les entitats socials reunides al Consell de Ciutat. A més, també hi ha presència de professionals santcugatencs de l’àmbit de la comunicació.

El consell consultiu i assessor de Cugat.cat vol ser el fòrum de participació de la societat santcugatenca en la gestió del mitjà públic local, i sorgeix a partir de la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, que en preveu la seva creació. 

L’òrgan, les decisions del qual no són vinculants, és hereu de l’anterior consell general de l’OAMCIC (Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana, del qual depèn Cugat.cat), que feia funcions similars.

 

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram