L’octubre de 2013, sis digitals de proximitat van impulsar el Grup de Diaris Digitals de Catalunya (GDDC) per unir sinergies, intercanviar continguts, compartir audiències i crear estratègies publicitàries conjuntes. Un any després, la plataforma es presenta aquest dijous al Col·legi de Periodistes amb 16 membres, entre els quals un de generalista com Catalunya Plural.

L’acte tindrà lloc a les 12.30 h, estarà presidit per la degana del CPC, Neus Bonet, i comptarà amb la intervenció de Josep Carles Rius, director de Catalunya Plural; Marià Arbonès, director de Reus Digital, i Tomàs Prados, director tecnològic d’Eix Diari.

El grup, que treballa per impulsar iniciatives conjuntes que reforcin i consolidin els seus projectes periodístics, resta obert a aquells mitjans digitals que comparteixin els mateixos principis d’un periodisme independent i lliure.

GDDC va ser impulsat per eixdiari.cat, reusdigital.cat, tarragona21.comrevistacambrils.cat, surtdecasa.cat/camp, i campdesports.cat. Posteriorment s’hi han sumat pallarsdigital.cat, aquibergueda.cat, molletama.cat, setmanarilebre.cat, viumolinsderei.com, dsantboi.com, infocamp.cat, viureelspirineus.cat, diarieducacio.cat i catalunyaplural.cat

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram