Després que al setembre la cadena pública recuperés el lideratge d’audiència, a l’octubre el va mantenir ampliant les distàncies. En concret, TV3 va ser líder amb un 14,2% de quota de pantalla, nou dècimes més que al setembre, i la millor dada mensual de l’any. Per darrere va quedar Telecinco, amb un 12,4% de share (set dècimes més), que va avançar Antena 3, amb un 11,5% (tres dècimes menys).

A continuació es van mantenir La 1, amb un 7% (puja una dècima); La Sexta, que va fer el seu rècord amb el 6,6% (en suma tres); Cuatro, amb un 6,2% (es manté), i 8tv, que amb un 4,4% (dues dècimes més), va batre el seu rècord històric per segon mes consecutiu.

A banda, a l’octubre, TV3 va situar 19 programes entre els 40 més vistos, dels quals vuit entre els deu primers; va ser la cadena més vista 21 dels 31 dies, i va liderar el rànquing de programes 28 dies, dels quals 21 gràcies als Telenotícies.   

Quant a la resta de canals de TVC, el Super3/33 va assolir un 1,6% de quota, una dècima menys que al setembre; mentre que l’Esport3 i el 3/24 es van mantenir en l’1,2% i l’1,6%, respectivament. El conjunt de canals de la CCMA va registrar a l’octubre un 18,6% de share, la millor dada des de l’octubre de 2013.

Rècord de La Sexta a l’Estat

En el conjunt de l’Estat, Telecinco va mantenir el lideratge recuperat al setembre amb un 15,2% de quota de pantalla (1 punt més), per davant d’Antena 3, amb un 13,7% (puja una dècima), i La 1, amb el 9,9% de share (cau una dècima). Per la seva part, La Sexta va registrar un 8% de quota (vuit dècimes més), el seu rècord històric mensual. Per darrere, Cuatro va marcar un 7% (baixa una dècima). 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram