La mort de José Manuel Lara Bosch va deixar en guaret l’adquisició a títol personal del 23% de l’accionariat d’El Periódico, que segons el diari estava força avançada. Però l’operació continua oberta amb Marta Lara García agafant el relleu del seu pare en les negociacions. Segons informa ecoteuve.es de fonts de Zeta, es preveu reprendre les converses en els propers dies.

Entre els punts que s’abordarien hi ha qui ocuparia un dels dos llocs en el consell d’administració de l’editora d’El Periódico (l’altre seria per a Marta Lara), definir les col·laboracions en temes de continguts i editorials, i fixar com es pagarà la seva entrada en l’accionariat: quina part del deute assumirien els hereus de Lara Bosch i quants diners injectarien en l’editora.

Paral·lelament a aquesta operació, Zeta ultima el refinançament del seu crèdit sindicat de 117 milions que manté amb diferents entitats. Segons apunten fonts del grup a ecoteuve.es, les negociacions estan força avançades i s’espera tancar el refinançament al març. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram