Ignacio Gómez-Acebo, director de planificació estratègica de programació i producció de TVE, ha estat destituït tan sols set mesos després del seu nomenament. Gómez-Acebo, que durant 30 anys ha tingut diferents responsabilitats a la cadena, va ser recuperat al juliol per José Ramón Díez poc deprés que aquest accedís a la direcció. Ara, però, ha decidit destituir-lo.

Segons explica El País de fonts de la cadena, en el rerefons hi ha per una banda l’enfrontament entre l’àrea de programes i la d’informatius, i per l’altra les discrepàncies a l’hora d’encarregar la producció de programes a empreses externes. El Mundo afegeix que Gómez-Acebo era un dels pocs directius que havia plantat cara a les decisions del nou president de RTVE, José Antonio Sánchez, i del director dels serveis informatius, José Antonio Álvarez Gundín.

Ignacio Gómez-Acebo ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera coma productor a RTVE, on va començar a col·laborar el 1981, i el 1993 va passar a formar part de l’àrea d’esports, on va realitzar diferents tasques fins arribar a ser-ne director de 2009 a 2012. El 2013 va fer un parèntesi quan va assumir les funcions de director de comunicació de la candidatura olímpica de Madrid, fins que el juliol passat va ser repescat com a director planificació estratègica de programació i producció de TVE.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram