Darrera portada del Tot Badalona.Després de 32 anys i 1.682 números, l’històric setmanari gratuït El Tot Badalona va deixar de publicar-se de manera silenciosa el passat 10 d’abril. Editada per Subirats&Subirats, també es distribuïa a Montgat i Tiana, i era una referència entre les publicacions gratuïtes de Badalona, amb un fort arrelament al centre de la ciutat.

La seva desaparició ha passat desapercebuda perquè ha estat rellevada per un nou setmanari gratuït, De Tot i Més, que es distribueix a les mateixes poblacions, utilitza un logotip molt similar i conserva els mateixos perfils a Twitter i Facebook, però no el web, que no s’ha actualitzat en dos mesos.

Al darrere de la nova capçalera, malgrat no hi consta en cap dels nou números fins ara publicats, hi ha el Diari de Badalona. Ni l’antiga editora ni l’actual han informat de la situació.

De fet, el 17 d’abril, quan es va publicar el primer número del De Tot i Més, des dels perfils de Twitter i Facebook es va informar els lectors de l’aparició d’un nou exemplar setmanal com si fos la capçalera de sempre, sense advertir del canvi de nom, ni que la numeració s’havia posat a zero, i molt menys que l’editora ja no era la mateixa.  

El tancament del Tot Badalona, doncs, se suma al recent d’una altra capçalera històrica, el setmanari penedesenc La Fura, que al maig va deixar de publicar-se després de 33 anys. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram