L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha iniciat una campanya a la xarxa perquè Mediaset retiri de la graella el programa Mujeres y hombres y viceversa.

L’entitat argumenta que l’espai fa “apologia de la ignorància”, promou hàbits poc saludables i el culte al cos, instrumentalitza les persones, denigra la imatge de les dones, fomenta el sexisme i la cultura del no esforç, menysprea la formació intel·lectual i projecta una imatge desafortunada i esbiaixada dels joves.

A més, l’associació entén que el programa incompleix el Codi d’Autoregulació i la normativa audiovisual, ja que s’emet diàriament de 12.45 a 14.30 h, en horari de protecció a la infància, i amb una qualificació per a majors de 12 anys, quan al seu parer hauria de ser de majors de 16 o 18 pel seu contingut “sensual i eròtic”.

Per altra banda, TAC demana que els vídeos de Mujeres y hombres y viceversa disponibles a la xarxa tinguin un sistema de “control parental” per tal de “limitar” l’accés als continguts que incompleixen amb la protecció als menors. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram