La capital catalana acull de dimecres a divendres per segon any consecutiu la GEN Summit, la cimera anual de la Global Editors Network, la qual reuneix directius i periodistes dels principals mitjans de comunicació de tot el món. Sota el títol Prototyping the future of news (prototipant el futur de les notícies), durant els tres dies s’han programat diverses conferències i tallers al CCCB, entre altres activitats.

Entre els ponents hi ha Samantha Barry (CNN), Mark Little (Storyful), Haile Owusu (Mashable), Jennifer Preston (Knight Foundation), David Drummond (Google), Sylvain Attal (France 24), Wolfgang Blau (Guardian), Richard Evans (Sky News), Lou Ferrara (Associated Press), Cory Haik (Washington Post), Leach (Piano Media), David Montgomery (Local World), Frédéric Fillous (Les Echos), Abderrahim Foukara (Al Jazeera) o Amanda Fransworth (BBC).

La GEN Summit es va celebrar per primer cop el 2011 a Hong Kong, en les dues següents edicions va tenir lloc a París, i l’any passat es va celebrar a Barcelona.

La Global Editors Network és l’organització d’editors més gran del món, formada per més de 900 professionals que representen a 300 grups mediàtics d’una vuitantena de països, i el seu objectiu és investigar i compartir noves tendències que afavoreixin la qualitat i la innovació en el periodisme.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram