El periodista Jordi Juan serà el nou director de lavanguardia.com, càrrec que en l’actualitat requeia en la figura del mateix director de l’edició impresa, Màrius Carol. Amb el seu nomenament, efectiu a partir del 6 de juliol, Godó vol renovar i reforçar l’edició digital de La Vanguardia.

Aquesta serà la segona etapa de Juan al diari de Godó, on es va incorporar el 1992 com a redactor, i va ser cap de redacció de societat (2000-2002), subdirector d’informació (2002-2007) i director adjunt (2007-2009).

Fa sis anys, Jordi Juan va marxar de La Vanguardia per ser dircom d’Spanair. Quan l’empresa va deixar d’operar a principis de 2012, va dirigir l’agència de comunicació InterMèdia, i l’abril de 2013 va fundar la seva pròpia, Vitamine!

A principis del passat maig, Jordi Juan va fitxar per elSingular.cat com a conseller d’estratègia per orientar i consolidar el creixement periodístic i l’expansió comercial del mitjà. Ara les seves funcions les assumirà la direcció comercial de la seva editora, Totmedia. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram