El Grup de Periodistes Pi i Margall ha fet una crida als periodistes i experts que defensen “la convivència entre tots els espanyols” perquè no participin en els programes de TV3 i Catalunya Ràdio fins que aquests mitjans no informin “amb la imparcialitat, la veracitat, la pluralitat i la professionalitat periodística que haurien de tenir”.

El GPPiM considera que la presència de tertulians contraris a la independència en espais informatius i debats de la radiotelevisió pública “només fa que justificar una suposada pluralitat que apuntala encara més els dogmes de l’independentisme”. Un argument que també van utilitzar dimarts Joan López Alegre i Nacho Martín Blanco per anunciar que deixaven de col·laborar amb TV3 i Catalunya Ràdio. Ara l’entitat anima a seguir els seus passos.

El Grup de Periodistes Pi i Margall afirma que és preferible no col·laborar amb els mitjans de la CCMA mentre des d’aquests “se segueixi encoratjant la mobilització en pro del moviment independentista” i “tractant a part dels ciutadans com a mals catalans per no secundar els dogmes oficialistes del Govern”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram