L’actual director general de Fira de Barcelona i vicepresident executiu de Mobile World Capital Barcelona, Agustí Cordón, serà el nou conseller delegat de Zeta a partir de novembre, segons ha informat el grup. El directiu assumirà les funcions executives de Juan Llopart, que va morir el passat dissabte.

Segons explica Zeta en un comunicat, Llopart havia demanat feia temps al president del grup, Antonio Asensio Mosbah, ser rellevat davant la impossibilitat de dedicar-se plenament a les seves funcions. El nomenament de Cordón es va produir el passat 23 de setembre per unanimitat del consell d’administració.

Agustí Cordón, de 52 anys, va iniciar la seva activitat professional el 1988 a Ernst&Young i com a consultor en els sectors financers, farmacèutics i de productes de consum. Al llarg de la sea trajectòria, Agustí Cordón ha ocupat càrrecs de responsabilitats en empreses com Anheuser Bush, Campbell Taggart, Erthgrains, Sara Lee European Bakery Operations i Bimbo. Des del 2004 era director general de Fira de Barcelona. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram