L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura posen en marxa el projecte T’agradarà llegir en català. La iniciativa arrenca amb una prova pilot a les sales d’espera de 300 centres mèdics privats de 96 poblacions catalanes, on es faran arribar 9.000 exemplars de 26 revistes associades a l’APPEC, les quals es posaran a disposició dels usuaris.

El projecte, que té com a objectiu fomentar la lectura de revistes en llengua catalana, compta amb la participació de 440 Clàssica, Bonart, Cavall Fort, Ciutat Nova, Cucafera, Cuina, Descobrir, Enderrock, Estris, Excursionisme, L’Avenç, Llengua Nacional, Món Empresarial, Món Medieval, ONG, Piu piu, Reporter Doc, Revista Musical, Sàpiens, Serra d’Or, Súpers, Tatano, Tiro Liro, Vallesos, Vèrtex i Zirkòlica.

La iniciativa s’emmarca en el programa de política lingüística El català, llengua de consum cultural, i pretén fer visible l’oferta de revistes en llengua catalana de temàtiques i sectors diversos, i que se’n promogui la demanda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram