Les investigacions sobre corrupció a la FIFA han portat la justícia dels Estats Units fins a Media World Sports, filial d’Imagina. La setmana passada, després que la seva seu a Miami fos escorcollada per l’FBI, el conseller delegat de MWS, Roger Huguet, i l’executiu Fabio Tordin, van admetre la seva involucració, i el Departament de Justícia els va acusar de conspiració per realitzar frau electrònic i blanqueig de capital.

La reacció d’Imagina va la seva suspensió i l’inici de les passes necessàries per designar un nou equip de gestió. En aquest sentit, ha nomenat Irantzu Díez Gamboa, fins ara directora general de Globomedia, com a directora general d’Imagina US.

El grup ha mostrat la seva intenció de cooperar amb les autoritats nord-americanes i assegura que farà tot el que estigui al seu abast per “aclarir les circumstàncies que siguin necessàries per les actuacions” dels dos imputats.

Segons la Fiscalia, Media World Sports hauria pactat suborns amb responsables de la FIFA i altres federacions de futbol per adjudicar-se drets audiovisuals. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram