Aquest dimecres, el diari Ara ha estrenat un nou suplement del Camp de Tarragona amb el qual busca ampliar la cobertura informativa del territori. El projecte està encapçalat pels periodistes Jordi Salvat, que coordina la nova edició, i Josep Escaño, els quals ja havien treballat plegats al diari tarragoní Aquí.

En un principi, serà un suplement mensual, tot i que no es descarta escurçar la periodicitat “quan el pols informatiu del territori ho demani”, assenyala Salvat.

Un dels reptes de l’Ara Camp de Tarragona és informar d’un territori “del qual es parla poc” però “que està molt viu i té moltes coses per explicar”, subratlla el seu coordinador.

Segons Jordi Salvat, el projecte també busca “donar veu a persones que habitualment no apareixen als mitjans” i, en paral·lel, “que la gent conegui fets desconeguts” de les comarques que abasta: Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.

Canvis en el dia de publicació dels suplements

El primer número de l’Ara Camp de Tarragona ha arribat als quioscos aquest dimecres, però després de la campanya electoral el dia de llançament serà el dijous. De fet, per necessitats tècniques, durant la campanya electoral s’han canviat els dies de publicació dels suplements. Així, l’Ara Comarques Gironines aquest mes ja va sortir dijous 3 i repetirà el 10 i el 16 de desembre en lloc de divendres. Això provocarà que l’Ara Andorra surti dimecres 16 i no dijous.  

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram