El grup Secuoya apurarà al màxim el termini per posar en marxa el canal de TDT que el Govern espanyol li va atorgar a l’octubre. En concret, les seves emissions arrencaran el dijous 28 d’abril a les 23.59 h. A més, finalment el canal es dirà Ten, en lloc de D10, tal com s’havia anunciat amb l’inici de les emissions en proves.

Aquest dijous, el president de Secuoya, Raúl Berdonés, va explicar a Girona, en el transcurs del Seminari Aedemo Multipantalla, que Ten oferirà “una revolucionària oferta de programació familiar i inclusiva dirigida a un target comercial” molt ampli (de 13 a 54 anys), amb la qual es pretén “donar resposta a les demandes d’una audiència que busca entreteniment, actualitat i continguts lligats a les necessitats de la nova societat”.

La nova cadena, segons Berdonés, es presenta com una televisió “original, blanca, inclusiva i moderna” que busca ocupar el “factor diferencial” que no ofereixen la resta. Així, el grup aspira a fer-se un lloc en mig del duopoli que formen Mediaset i Atresmedia.

Sense línia editorial ni informatius

Una de les particularitats de la graella de Ten és que el prime time s’ubicarà molt abans que la resta de cadenes, de 20.30 a 22.30 h, franja que Secuoya vol convertir en la finestra “més creativa i innovadora” del nou canal.

A banda, Ten no tindrà ni línia editorial ni teleinformatius, segons va explicar Raúl Berdonés. Respecte als informatius, el nou canal apostarà per un model proper al breaking news, amb diversos butlletins curts que ofereixin de forma concisa i ràpida els titulars més importants. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram