El periodista Jaume Peral i Juanola, cap d’informatius de TV3 des de maig de 2012, serà proposat com a nou director de la cadena en la reunió del consell de govern de la CCMA de dimecres, en substitució d’Eugeni Sallent, que aquest mateix dilluns ha anunciat la seva dimissió del càrrec.

Per ocupar el lloc de Peral, ja fa dies que se li va proposar el càrrec al periodista David Bassa, actualment encarregat de la informació política a El matí de Catalunya Ràdio, i que anteriorment ja havia treballat als serveis informatius de TV3.

Trajectòria

Jaume Peral (Figueres, 1960) va ser corresponsal a Girona de l’agència EFE, de Ràdio Nacional d’Espanya i de Catalunya Ràdio. Posteriorment es va incorporar a la redacció de Madrid de Catalunya Ràdio, i el 1992 va assumir la coordinació de Catalunya Informació coincidint amb la posada en marxa de l’emissora.

Entre el 1993 i el 1995, Peral va dirigir les seccions d’economia, societat i política d’ambdues emissores; el 1995 va assumir la subdirecció d’informatius, i tres anys més tard va ser designat cap del serveis informatius de Catalunya Ràdio i màxim responsable de Catalunya Informació.

El 2004, Jaume Peral va passar a dirigir la comunicació de Catalunya Ràdio i el 2005 es va incorporar a TV3 com a cap de comunicació. De 2011 a 2012 va ser redactor del programa Parlament, de TVC.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram