Òscar Nogueira ha decidit deixar la direcció de 8tv, la qual va assumir fa gairebé any i mig. Segons ha avançat l’Ara, la decisió ha estat motivada pel fet que Mediaset hagi enviat quatre persones a tutelar la programació de la cadena (de la qual té un 40% de l’accionariat per l’acord tancat amb Godó l’any passat), provocant una divisió interna a 8tv.

“Des de l’entrada de Mediaset no em sentia còmode ni tingut en compte en la presa de decisions, i ja no és el projecte que tenia en ment”, explica Nogueira en declaracions a Vertele. “L’arribada de quatre persones de Mediaset a fer la meva feina ha estat la gota que ha fet vessar el got”, admet.

“Vaig venir amb una idea molt clara de quin tipus de televisió podria ser una oferta privada catalana competitiva, que només he pogut fer dos pessics, Déu n’hi dron i Encantats”, assegura. A l’octubre, Nogueira tornarà a TV3, cadena on treballava des de 1996, i des del març de 2008 fins a la incorporació a 8tv com a cap de programació. 

De moment, els programadors procedents de Mediaset han cancel·lat El trident, la tertúlia esportiva setmanal d’Alfons Arús estrenada el passat 8 de febrer, i també el magazín de tarda Trencadís, la gran aposta de la temporada amb Sandra Barneda com a conductora, que ha finalitzat les seves emissions aquest divendres. 

Amb tot, la productora de Trencadís, La Fábrica de la Tele (que també ho és de Sálvame), té l’encàrrec de treballar en un nou format per a la tarda, segons apunta Vertele. 

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram