Marc Colomer és el nou director de l’ACN (foto: Pere Tordera / Ara). El consell d’administració d’Infracatalònia ha nomenat aquest dimarts el periodista Marc Colomer com a nou director de l’Agència Catalana de Notícies. Substitueix Joan Maria Clavaguera, que va assumir el càrrec fa gairebé cinc anys, el maig de 2011.

Marc Colomer (Arenys de Munt, 1977) treballava a la secció de política de l’Ara des dels inicis del diari, el novembre de 2010, i col·laborava com a analista al canal 324 i a Catalunya Ràdio. Anteriorment, havia estat redactor de política a l’ACN, on va arribar l’estiu de 2009 provinent d’una altra agència Europa Press. Amb una àmplia experiència coma corresponsal al Maresme, els seus inicis van ser a Ràdio Arenys, emissora de la qual en va ser director.

Francesc Pena, nou president d’Intracatalònia

Aquest dimarts s’ha constituït el nou consell d’administració d’Intracatalònia, l’empresa mercantil participada per la Generalitat propietària de l’ACN. El nou president és Francesc Pena, en qualitat de conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local, qui substitueix Josep Martí, fins al gener secretari de Comunicació de la Generalitat.

El consell d’administració el completen Jaume Peral, com a director de TV3; Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio; Jaume Clotet, director general de Comunicació; Jordi del Río, director general de Mitjans de Comunicació; Rita Marzoa, en qualitat de consellera de la CCMA, i a títol personal Teresa Prohias, Antoni Maria Piqué i Ferran Espada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram