La productora de Jaume Roures ha acordat una reestructuració del seu finançament mitjançant un nou crèdit sindicat de 306 milions d’euros amb vuit entitats financeres: Caixa Bank, Banc Sabadell, Santander, BBVA, Popular, City, BNP i l’Institut Català de Finances. Mediapro destaca que el nou finançament té millors condicions i respon a “la millora en la situació de risc del grup una vegada tancats determinats conflictes que generaven certes incerteses”, assenyala en referència a les disputes que havia mantingut amb Prisa o Telefónica.

Mediapro explica que, amb aquesta operació, redueix el cost del seu finançament; el flexibilitza; dóna entrada a noves entitats financeres, i estén el termini de venciment a cinc anys. El grup afegeix que l’acord li ha permès cancel·lar el préstec sindicat de 155 milions subscrit fa un any, i l’operació de finançament a través d’un producte derivat per valor de 98 milions.

“L’operació dota de liquiditat al grup, consolidant la seva posició per continuar la seva expansió operativa i geogràfica”, ressalta la productora de Roures en un comunicat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram