La directora d’El Jueves, Mayte Quílez, ha estat agredida aquest dimecres al matí al portal de casa seva a Barcelona quan tornava de córrer. Segons ha explicat al digital El Nacional, un home amb el cap cobert per la caputxa de d’una dessuadora li ha donat un cop de puny a la cara i tot seguit ha fugit. Quílez ja ha denunciat l’agressió davant dels Mossos d’Esquadra.

Els fets s’han produït el dia després que el setmanari satíric fes pública la portada del nou número, crítica amb el creixement de la ultradreta i els grups neonazis, la qual va crear força controvèrsia. “Per què són calbs tots aquests senyors? Tenen càncer?” pregunta un nen a la seva mare en la portada davant d’un grup de caps rapats. “Tant de bo”, respon ella.

A més, el nou número es va promocionar a les xarxes socials amb la llegenda: “Si és vostè nazi, imbècil perdut i/o votant de Vox i se sent ofès pel contingut de la nostra portada, enviï les seves reclamacions al següent contacte: nossudaelrabo @gmail.com”. Tot plegat va provocar que El Jueves rebés diverses amenaces. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram