Dos mesos després d’obrir portes al públic, Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3 ja ha superat els 100.000 visitants. Més concretament, aquest dilluns el nombre de visitants era de 104.575 persones. La mostra es pot visitar fins al 4 de setembre al Palau Robert de Barcelona.

Emmarcada en les activitats programades per celebrar el 25è aniversari del Club Super3, fins ara l’exposició ha rebut una mitjana diària de visitants de 1.687 persones i mensual de 50.601. Els dies amb més afluència són els dissabtes, amb entre 3.000 i 4.000 visitants, i diumenges (dia en què només s’obre al matí), amb uns 2.000.

Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3 repassa la trajectòria del club amb l’objectiu de mostrar tot el que ha construït durant aquest quart de segle, però alhora mirar amb il·lusió cap al futur, segons assenyala TV3. A més, es pretén explicar quines han estat les claus de l’èxit, l’acceptació i la vigència del Super3, a més d’agrair la confiança dipositada pels pares i l’afecte rebut per part de nens i nenes durant aquest quart de segle.

L’exposició és d’accés gratuït; està pensada i dissenyada per poder compartir l’experiència en família, i consta d’un aparador inicial i de sis sales: Els meus amicsEl carnet més súper; L’espai més foscEl Tomàtic i les famíliesSomnis fantàstics, i Un món ple de valors.

La mostra planteja dos recorreguts o jocs de pistes que complementen i dinamitzen la vista: es tracta d’una sèrie d’enigmes o qüestions a resoldre en les diferents sales, amb dos nivells, un per als més menuts i un altre per als grans.

L’11 de febrer de 1991, TV3 va emetre per primer cop el Club Super3, espai que va suposar un trencament amb la programació infantil que es feia aleshores. 25 anys després, a més de tenir canal propi (des d’octubre de 2009), s’ha convertit en tot un fenomen social i s’ha consolidat com l’univers infantil català de referència, amb prop d’un milió i mig de socis, dels quals uns 500.000 estan en actiu (és a dir, en la franja de 0 a 14 anys).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram