Protesta durant la comissió de control parlamentari de la CCMA el passat divendres.

El comitè d’empresa de TV3 denuncia que, després de desconvocar la vaga parcial del 3 de maig (la tercera de les tres previstes) no hi ha hagut “cap gest” per part del consell de govern de la CCMA respecte a la reclamació perquè es perquè retiri la demanda contra el treballador de TV3 acusat d’un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets empresarials per la filtració de dades laborals i salarials l’agost de 2012, i per a qui es demanen set anys de presó.

Davant d’aquesta inacció, els representants de la plantilla plantegen un calendari de noves aturades parcials, ara de 10 minuts en diverses franges horàries i dies durant tota la campanya electoral de les generals, que arrencarà el 10 de juny. La proposta se sotmetrà a votació entre els treballadors en referèndum el 2 de juny.

El comitè explica que, des de la desconvocatòria del 3 de maig, l’empresa ha declinat reunir-s’hi en dues ocasions, el que, segons assegura, va desembocar en la “tensa” sessió de control parlamentari del passat divendres, quan van ser expulsats de la cambra per protestar i reclamar l’aturada del procés judicial mentre intervenia la presidenta en funcions de la Corporació, Núria Llorach.

“Hem comprovat que res no ha canviat al consell de la CCMA, perquè hi trobem la mateixa direcció autoritària dels pitjors anys de la crisi laboral. És el consell de les retallades, els acomiadaments, la suspensió de convenis, que ara culmina la seva trajectòria posant en joc la llibertat d’un company que ja ha patit anys de persecució i de penalitats”, assenyala el comitè d’empresa en un comunicat. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram