Es confirma el llançament a Espanya de la plataforma de continguts audiovisuals sota demanda d’HBO (tal com havia avançat al gener el responsable de la distribució internacional), després que el canal estatunidenc hagi tancat un acord amb Vodafone. Així, els clients de l’operadora podran accedir al nou servei a través de Vodafone TV, a més d’ordinadors i dispositius mòbils.  

A HBO Espanya, la creadora de sèries com Juego de tronos, True DetectiveGirlsThe Wire o The Sopranos no només hi oferirà continguts propis, sinó també d’altres proveïdors.

Actualment, moltes de les sèries d’HBO s’emeten a Movistar+ i la plataforma Yomvi, però la intenció de la cadena propietat de Time Warner és no vendre més llicències de les seves produccions (i deixar vèncer les vigents) per emetre-les en exclusiva a través del seu servei en línia de vídeo sota demanda.

De moment no s’han donat més detalls sobre el servei que oferirà ni la data de llançament (es podrien tancar acords amb altres operadores), malgrat es preveu que similar a l’HBO Nordic per a Suècia, Noruega, Finlàndia i Dinamarca. Impulsat el 2012, compta amb uns 650.000 subscriptors, costa uns nou euros, i a més de les produccions pròpies també ofereix continguts de Showtime, Starz o AMC Networks. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram