La cadena pública catalana ha estat la més vista al maig per novè mes consecutiu, i atura l’acostament protagonitzat per les seves perseguidores en els dos mesos anteriors. En concret, TV3 ha registrat un 11,9% de quota de pantalla (retrocedeix una dècima respecte l’abril), mentre que Telecinco es queda en 11,3% (en perd dues). 

Per darrere queden Antena 3, amb un 10,8% de share (torna a pujar quatre dècimes); La 1, amb un 7,6% (guanya set dècimes), i amb un 6,9% empaten laSexta (repeteix resultat) i Cuatro (avança tres dècimes). Tanca la classificació 8tv amb un 3,5% de quota (perd tres dècimes).

A banda, TV3 ha estat la cadena més vista durant 10 dels 31 dies de maig; ha liderat el rànquing de programes amb més audiència 28 dies, dels quals 24 gràcies als Telenotícies, i ha situat 19 programes entre els 40 més vistos, entre els quals sis entre els deu primers.

Quant a la resta de canals de Televisió de Catalunya, el 3/24 obté una quota de pantalla de l’1,3% (cau una dècima respecte l’abril), el Super3/33 de l’1,2% (repeteix resultat), i l’Esport3 de l’1% (retrocedeix tres dècimes).

Telecinco continua líder a l’Estat

En el conjunt de l’Estat, al maig, Telecinco ha conservat el primer lloc per 21è mes consecutiu, amb un 15,1% de quota de pantalla (tres dècimes menys que a l’abril), mentre que Antena 3 retalla distàncies amb un 13,4% (guanya quatre dècimes). Per darrere segueixen La 1 amb el 10,2% de share (puja dues dècimes); laSexta, amb un 6,9% (cau sis dècimes), i Cuatro, amb el 6,6% (en perd una).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram