Coincidint amb l’inici de les retransmissions castelleres, un dels plats forts de la programació de les televisions locals, el 24 de juny arrencarà el canal La Xarxa Televisions al dial 159 de Movistar+, una nova finestra per als continguts audiovisuals de proximitat.

La programació del nou canal de la plataforma televisiva de Telefónica, tal com havíem avançat, se centrarà en els formats d’entreteniment i divulgació amb una selecció de programes produïts per la Xarxa de Comunicació Local i les televisions adherides, prioritzant la proximitat i la singularitat.

Així doncs, La Xarxa Televisions projectarà per a tot el país esdeveniments culturals, socials i esportius dels diferents punts del territori. A banda de les diades castelleres, també s’oferirà un seguiment de les festes populars més destacades, mentre que en l’àmbit esportiu s’apostarà per la cobertura de les disciplines i categories locals i comarcals. 

L’arribada dels continguts de les televisions de proximitat a Movistar+ s’afegeix a les diferents novetats tecnològiques que va presentar La Xarxa al Mercat Audiovisual de Catalunya: la implementació de la fibra òptica com a nou sistema per emetre i intercanviar continguts amb els mitjans adherits i entre aquests; l’aplicació al núvol Xarxa Mèdia que integra totes les eines d’intercanvi de continguts i serveis, i la posada en marxa d’un sistema de mesurament del consum televisiu a partir d’una aplicació per a aparells compatibles amb HbbTV.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram