L’Institut Català de les Dones, amb el suport de VilaWeb, han posat en marxa el cicle d’entrevistes audiovisuals Donasses, el qual té per objectiu reconèixer i visibilitzar dones amb una trajectòria professional destacada, i al mateix temps posar en valor i divulgar des de la dimensió de gènere el seu àmbit de coneixement i activitat.

Donasses està format per càpsules audiovisuals amb un format de retrat-entrevista d’uns 15 minuts de durada que Vilaweb TV emetrà amb una periodicitat quinzenal. El primer capítol està protagonitzat per l’actriu Clara Segura, a qui seguiran l’arquitecta Benedetta Tagliablue i l’agent literària Anna Soler-Pont. Es preveu que en el cicle s’entrevistin dones d’altres sectors, com ara l’empresarial, l’acadèmic o l’esportiu.

El projecte és una proposta de la periodista Sandra Balagué, encarregada de produir, dirigir i presentar l’espai. Donasses troba la seva inspiració en la sèrie Homenots de l’escriptor i periodista Josep Pla.

L’ICD destaca que un dels principals eixos que guia les seves actuacions és el treball conjunt i la complicitat dels mitjans de comunicació en les polítiques per a l’equitat de gènere. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram