Ara Mollet ERC vol que l’alcalde de la població, Josep Monràs, del PSC, deixi la presidència del Consorci Teledigital Mollet, gestor de la televisió pública Vallès Visió, de la qual posa en qüestió el seu model. La demanda es produeix després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declara nul l’acomiadament de l’exdirector, Jordi Seguer, i condemna l’ens a readmetre’l.

El portaveu d’ERC, Oriol López, assegura que “ens trobem davant d’un altre cas de mala gestió de l’alcalde” i reclama que “després que Monràs hagi demostrat la seva incapacitat a l’hora de gestionar els ens públics, deixi pas a la presidència del Consorci a un altre alcalde dels municipis que en formen part”.

ERC recorda que, quan es van produir els fets, van ser molt crítics perquè “era un acomiadament improcedent”, i critiquen els arguments dels advocats del Consorci recollits en la sentència, els quals defensaven que “Teledigital Mollet és una empresa ideològica i de tendència”. En aquest sentit, López remarca que no posa en qüestió el projecte de Vallès Visió, sinó el model de gestió, que volen que “tingui com a base la llibertat dels periodistes”.

Des del PSC qualifiquen les declaracions d’Oriol López de manipulació informativa i afirmen que ERC “no està defensant la televisió pública, sinó els interessos econòmics d’un company de partit”, en referència a l’exdirector del canal Jordi Seguer, actualment regidor d’ERC a l’Ajuntament de Parets.

Segons el PSC, els republicans estan fent una “utilització política, parcial i partidista de Vallès Visió”, i recorden que la televisió pública està formada per sis municipis, però que el fet que ERC només parli de Josep Monràs “deixa entreveure un cop més quina és l’única obsessió política del regidor López”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram