El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull, aquest dilluns, a les 18 h, un acte per recordar i reivindicar la figura i l’obra de Montserrat Roig, coincidint amb el dia que hagués fet 70 anys. Es tracta de l’acte central d’homenatge a l’escriptora i periodista de totes les activitats que organitza l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya durant aquest 2016 amb motiu del 25è aniversari de la seva mort.

Amb el títol de Montserrat Roig. 45 anys de vida, 25 de llegat, l’homenatge estarà conduït per M. Àngels Cabré, directora de l’Observatori Cultural de Gènere, i comptarà amb la participació de les periodistes Neus Ràfols i Rosa Montero, i de Roger Sempere, fill de Montserrat Roig.

L’acte comptarà amb una fila zero formada per la fotògrafa Pilar Aymerich; Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes; la cantant Marina Rossell; la historiadora i professora Rosa Toran; l’enginyera industrial Laura Tremosa; la filòloga i escriptora Betsabé Garcia, i les periodistes Montserrat Minobis, Carmina Roig i Enric Bastardas. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram