El cap de llista del Partit Popular per Lleida a les eleccions del 26 de juny, José Ignacio Llorens, ha acusat TV3 de “joc brut” en la cobertura de la campanya en desconnexió per a la demarcació.

El candidat lleidatà critica que la televisió pública hagi decidit fer una peça informativa sobre els caps de llista de les forces que van obtenir representació al Congrés en les eleccions del 20 de desembre –CDC, PSC, ERC i En Comú Podem– en lloc d’un debat amb els candidats dels principals partits independentment de la representació parlamentària, com en els anteriors comicis. Amb aquesta fórmula, queden exclosos José Ignacio Llorens del PP i Óscar Uceda de Ciutadans.

Així doncs, el PP ha decidit denunciar els fets davant la Junta Electoral. Per a Llorens, TV3 “prova aquest nou model per restar protagonisme al Partit Popular i a d’altres formacions que no accepten el discurs monolític, separatista i forassenyat dels partits que donen suport al Govern”, segons recull l’ACN

La fórmula basada en el resultat de les darreres eleccions generals fa que a la demarcació de Girona la cobertura dels candidats d’aquesta circumscripció es limiti a CDC, ERC i ECP. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram