Prisa Radio ha posat en marxa Podium Podcast, una plataforma amb continguts exclusius i gratuïts creats directament per a internet. Es tracta d’una xarxa de podcasts en espanyol que neix amb la vocació de fer “productes de qualitat, atemporals i universals per a tots els públics”, tot explorant noves narratives.

Podium Podcast es divideix en quatre categories: ficció, periodisme, entreteniment i essencials (aquesta darrera, de recuperació de l’arxiu sonor de Prisa). D’entrada, ha arrencat amb una vintena de programes, i fins a finals d’any espera estrenar uns 600 episodis, tant dels espais actuals com de nous.

Entre els programes ja en marxa destaquen Le llamaban padre, una sèrie documental del periodista i cineasta Carles Porta sobre un cas de pederàstia; Educa como puedas, que tenen com a eix els monòlegs sobre paternitat i educació del periodista Carles Capdevila; Los búfalos nocturnos, podcast de periodisme cultural realitzat en col·laboració amb Babelia i El País; Diario de un naufragio, del cronista polític de la SER, José Luis Sastre, sobre la fallida darrera legislatura espanyola, i El gran apagón, una sèrie de ciència ficció creada per José Antonio Pérez i dirigida per Ana Alonso.

Prisa destaca que les seves emissores Colòmbia, Xile, Argentina i Mèxic tindran un paper destacat en el projecte, tant en la seva difusió com en la creació de continguts. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram