De les deu del matí a la una del migdia, Ràdio Ciutat de Badalona emet aquest dijous un programa especial des de la plaça de la Vila per celebrar el 35è aniversari de l’emissora, que va néixer el 7 de juliol de 1981. Aquell dia, el magazín El Badiu servia de targeta de presentació per als oients, i els seus protagonistes –Miquel López, Jordi Martí, Carlos Acózar i Marta Puértolas– donaran el tret de sortida a l’emissió especial d’aniversari.

Després, el programa repassarà com l’emissora local ha explicat les fites dels darrers 35 anys de la història de la ciutat, com ara la consecució de la Copa d’Europa per part de la Penya, o les grans crisis internacionals, com per exemple la Guerra del Golf.

D’altra banda, els oients podran recordar programes històrics de Ràdio Ciutat de Badalona de la mà dels seus presentadors i amb fragments que s’han recuperat per a l’ocasió procedents de l’arxiu sonor de l’emissora municipal. Seran molts els convidats il·lustres que circularan pel programa, com per exemple el primer alcalde de la democràcia a Badalona i impulsor de la ràdio, Màrius Díaz. 

Els oients que vulguin seguir el programa ho poden fer a través del 94.4 de la FM, de l’emissió en streaming de teleb.cat i de l’aplicació per a dispositius mòbils Teleb, disponible per a Android i iOS.

Missatges a les xarxes

Per escalfar motors abans de l’aniversari, Badalona Comunicació ha anat publicant a través de les xarxes missatges de felicitació de professionals il·lustres que han passat per la ràdio en aquests 35 anys.

Entre altres, Toni Soler, Manel Pinyero, Gemma Liñán, Gemma Solà, Laura Fa o Fernando García han dedicat uns minuts a felicitar l’emissora municipal que celebra 35 anys d’informació i entreteniment a la plaça de la Vila.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram