Coincidint amb el primer any de vida des de que Telefónica va posar en marxa Movistar+ (integrant les ofertes de Movistar TV i Canal+), la plataforma ha posat en marxa diferents funcionalitats per seguir millorant l’experiència dels usuaris.

Per una banda, ha estrenat una aplicació que permet gaudir dels seus continguts offline. En concret, amb la nova funcionalitat els usuaris poden descarregar als dispositius mòbils els continguts disponibles a Yomvi (cinema, sèries, esports i els programes del canal #0), de manera que posteriorment es poden veure en qualsevol moment sense necessitat de connexió a internet.

A més, la plataforma incorpora Movistar+ 5S, una aplicació que integra els tres sistemes d’accessibilitat als continguts per a les persones amb discapacitat sensorial: audiodescripció, subtítols per a persones sordes i llengua de signes. El servei comptarà amb una mitjana d’uns 420 títols a l’any, i l’objectiu ésarribar mensualment a les 35 estrenes de cinema i els 70 episodis de sèries.

A banda, després de l’estiu, Movistar+ estrenarà un nou recomanador, un servei que suggerirà als usuaris de forma personalitzada una sèrie de continguts basant-se en consums anteriors.

Finalment, Movistar+, que compta amb més de 3,7 milions de llars abonades, properament renovarà la seva imatge i actualitzarà la seva identitat visual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram