Albert Noguer i Saül Gordillo segellen l’acord.

Els directors de Ràdio Arrels, Albert Noguer, i de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, han signat aquest dijous un acord de col·laboració entre ambdues emissores, en un acte a la Casa de la Generalitat a Perpinyà. Mitjançant aquest conveni, Ràdio Arrels podrà emetre els programes Delicatessen i Independents, d’iCat.cat, i Via jazz, de Catalunya Música, els quals ajudaran a bastir la seva graella amb nous continguts, ara que l’emissora està en procés de renovació.

Per a Noguer, l’acord suposa “treballar oficialment amb la gran emissora de referència dels territoris de parla catalana”. A més, el nou director de Ràdio Arrels ha destacat que la incorporació d’aquests tres espais produïts per Catalunya Ràdio “acostarà les orelles nord-catalanes a programes musicals de gran qualitat”.

Per la seva part, Gordillo ha assenyalat que l’acord s’ha d’emmarcar “en una voluntat d’ampliació del servei públic”, i també “com a impuls dels continguts culturals”. En aquest sentit, ha remarcat l’oportunitat de “reforçar” Catalunya Música i iCat.cat en l’àmbit de l’FM, cosa “especialment significativa” per a la segona.

A banda, Saül Gordillo ha mostrat la seva satisfacció per “participar amb continguts de Catalunya Ràdio en l’espai de comunicació que compartim els territoris de parla catalana”.

Coincidint amb el seu 35è aniversari, l’emissora nord-catalana ha endegat un procés de renovació per iniciar una nova etapa adaptada als nous temps. El canvi el pilota el periodista Albert Noguer, que recentment ha agafat el relleu en la direcció del fundador de l’emissora, l’històric Pere Manzanares. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram