La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha expressat el seu respecte davant la sentència que ha absolt el treballador de TV3 acusat dels delictes de descobriment i de revelació de secrets empresarials, i per a qui es demanaven set anys de presó pels suposats. En un comunicat, la direcció de la CCMA ha anunciat que abandona la via judicial no recorrerà la sentència.

Amb tot, l’empresa lamenta que no se sàpiga de qui és l’autoria d’uns fets que la magistrada considera constitutius de delicte. “Malauradament, la investigació ordenada pel Jutjat d’Instrucció i la Fiscalia no ha aclarit qui o quins van ser els responsables d’uns fets delictius molt greus que van afectar els professionals de tota la Corporació, però es valora molt positivament que hagin prevalgut els principis que regeixen l’estat de dret”, assenyala.

La direcció defensa la seva actuació en el procés en compliment de “l’obligació de defensar els drets i els interessos de tots els afectats”, en referència a les dades personals dels treballadors difoses en els correus, i assegura que “l’única voluntat ha estat conèixer la veritat del que va passar”. En aquest sentit, recorda que sempre ha defensat que no un conflicte laboral sinó una qüestió judicial.

A més, la Corporació subratlla que la seva actuació sempre ha estat “des del respecte a la presumpció d’innocència de l’acusat”, tot recordant que en el moment de la imputació no se li va aplicar “cap mesura disciplinària laboral”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram