El periodista Xavi Coral serà el nou corresponsal de TV3 a Brussel·les a partir de l’1 de setembre, en substitució de Francesc Serra, que havia demanat tornar a la redacció dels serveis informatius després de tres anys i mig a la capital europea.

Així doncs, Coral, que aquesta temporada ha presentat el programa .CAT, serà el nou titular de la televisió pública a Brussel·les, en una de les dues corresponsalies que no estan unificades (l’altra és Washington), al costat d’Albert Elfa, corresponsal de Catalunya Ràdio.

Per la seva part, Francesc Serra passarà a dirigir la secció d’economia (on va treballar deu anys abans de marxar a Brussel·les), fins ara encapçalada per Albert Closas, qui continuarà dirigint el programa setmanal d’actualitat econòmica Valor afegit.

Xavi Coral es va incorporar als serveis informatius de TV3 el 1995, on ha estat conductor de diferents edicions dels Telenotícies i de dues temporades de l’Àgora al 33, fins que el 2009 va passar a presentar durant sis anys el magazín de tarda Divendres amb Espartac Peran. A banda, Coral ha conduït diversos programes electorals, especials informatius i cobertures internacionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram