El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha obert la convocatòria de la 14a edició dels Premis El CAC a l’escola, els quals tenen per objectiu fomentar la competència en comunicació audiovisual als centres educatius. Enguany es mantenen les set modalitats de l’any passat, així com la dotació total, de 10.500 euros. El termini per presentar treballs finalitza el 14 de març de 2017, i els guanyadors es donaran a conèixer al maig.

Els guardons consten de dues categories. En la A, dirigida a l’alumnat dels centres educatius, els treballs han d’estar relacionats amb la incorporació de l’educació en comunicació audiovisual en el currículum, amb una incidència especial en la percepció, l’anàlisi i la producció en l’àmbit de l’audiovisual.

En la categoria B, dirigida al professorat, els treballs han de desenvolupar algun dels temes següents: experiències d’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar; experiències de bons hàbits de consum audiovisual en l’entorn familiar; proposta educativa d’incorporar en l’educació infantil, primària i secundària l’educació en comunicació, així com la seva avaluació; i experiències d’ús del llenguatge audiovisual com a eina per afavorir l’aprenentatge als centres d’educació especial.

Els guardons consten d’un primer premi (de 1.000 euros) i un segon (de 500) per a cada modalitat: educació infantil (segon cicle i educació primària-cicle inicial); educació primària (cicles mitjà i superior); educació secundària obligatòria i cicles de formació professional bàsica; educació secundària postobligatòria (batxillerat i cicles formatius de graus mitjà i superior); treballs de recerca d’alumnes de batxillerat i treballs de síntesi de cicles formatius de grau superior; treballs del professorat de primària i secundària, i treballs del professorat de centres d’educació especial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram